Ontdek de 8 voordelen van parodontax Complete Protection

Tandvlees is de fundering voor gezonde tanden, maar we herkennen niet altijd de belangrijke rol van ons tandvlees. Over het algemeen kiezen mensen een tandpasta omdat deze goed is voor hun tanden, met whitening effect of voor een frisse adem. Maar goed voor je tandvlees zorgen is net zo belangrijk, helemaal voor mensen die snel een laagje tandplak ontwikkelen tussen de tanden en bij het tandvlees.

parodontax Complete Protection heeft 8 speciaal ontwikkelde voordelen voor gezond tandvlees & sterke tanden. 2x per dag poetsen met parodontax Complete Protection, betekent dat je niet meer hoeft te kiezen tussen je tanden en je tandvlees - je kan nu beide tegelijkertijd verzorgen.

DE 8 VOORDELEN VAN PARODONTAX COMPLETE PROTECTION UITGELEGD

1. VOOR GEZOND TANDVLEES

Ongezond tandvlees worden met name veroorzaakt door tandplak bacteriën. Deze bouwen zich op, rondom en op je tanden. parodontax Complete Protection is speciaal ontwikkeld voor mensen met tandvlees problemen.

2. DIEPE REINIGING TUSSEN DE TANDEN

Gezond tandvlees is stevig en roze van kleur, wanneer dit niet zo is dan kan dit een eerste signaal zijn van ongezond tandvlees. Wanneer tandplak niet goed verwijderd wordt, kan dit er voor zorgen dat je tandvlees niet meer stevig en roze van kleur is. 2x per dag poetsen met parodontax Complete Protection helpt je goed te reinigen tussen de tanden en voorkomt daarmee ongezond tandvlees.

3. 4X EFFECTIEVER IN HET VERWIJDEREN VAN TANDPLAK

Tandplak is de voornaamste oorzaak van ongezond tandvlees. Om tandvlees gezond te houden heeft parodontax Complete Protection een unieke formule met Natrium bicarbonaat, dit ingrediënt zorgt er voor dat je tandplak makkelijk verwijdert en is daarin zelfs 4x effectiever vergeleken met een normale tandpasta. *

4. HOUDT DE AANSLUITING TUSSEN TANDVLEES EN TANDEN IN STAND

2x per dag poetsen met parodontax Complete Protection tandpasta helpt tandplak te verwijderen rondom de tanden en tandhalzen. Hiermee houdt parodontax de aansluiting tussen tandvlees en tanden in stand.

5. VOORKOMT SLECHTE ADEM

De opbouw van tandplak is een belangrijke oorzaak van ongezond tandvlees, het kan ook bijdragen aan een slechte adem oftewel halitose. De bacteriën die tandplak veroorzaken produceren zwavel en dat ruikt onaangenaam. Dit zorgt voor een slechte adem, wat heel vervelend is en een voorteken kan zijn van ongezond tandvlees. 2 x per dag poetsen met parodontax Complete Protection verwijdert meer tandplak dan een gewone tandpasta, daarnaast heeft het een frisse mint smaak om je adem fris te houden.

6. VERSTERKT HET TANDGLAZUUR

Tandglazuur is het buitenste witte, mineraalrijke beschermlaag van je tanden. Het helpt je tanden er wit en glanzend uit te zien en het helpt beschermen tegen gaatjes. Zuren in onze dagelijkse voeding kunnen tanden verzwakken en essentiële mineralen oplossen waardoor het tandglazuur makkelijker afslijt. parodontax Complete Protection bevat fluoride, fluoride versterkt en verhard het verzwakte glazuur zodat dit gezonder, sterker en beter beschermd wordt tegen zuren, iedere dag opnieuw.

7. MAAKT SCHOON

Met haar unieke formule met Natrium bicarbonaat helpt parodontax Complete Protection 4x effectiever tandplak te verwijderen vergeleken met een gewone tandpasta. *

8. WHITENING EFFECT

Door zachtjes oppervlakkige vlekken te verwijderen helpt parodontax Complete Protection de natuurlijk witheid van tanden te herstellen.

WAAROM PARODONTAX COMPLETE PROTECTION?

Met de 8 speciaal ontwikkelde voordelen, is parodontax Complete Protection de enige tandpasta die je hoeft te gebruiken om je tandvlees gezond te houden en je tanden sterk te maken.

Indien je je zorgen maakt over je tanden en/of tandvlees, raadpleeg dan altijd je tandarts en/of mondhygiënist voor professioneel advies.

*bij 2x per dag poetsen na 6 maanden gebruik