Waarom Corsodyl gebruiken?

Gebruik Corsodyl voor kortdurende toepassing bij ontstoken tandvlees. Ter voorkoming van infecties na tandheelkundige en mondchirurgische ingrepen. Of voor algemene mondhygiëne indien de tanden door enige handicap niet kunnen worden gepoetst.

HOE KAN CORSODYL JE HELPEN GENEZEN

Het assortiment met geavanceerde producten van Corsodyl zijn allemaal aangewezen te gebruiken na een mondchirurgische ingreep. Ze bevatten allen Chloorhexidine, wat bacteriën doodt en een beschermende laag over je tandvlees en tanden vormt waardoor het de bacteriën afstoot. Vanwege de antibacteriële werking van Corsodyl worden infecties na een chirurgische ingreep voorkomen. Voor meer informatie kunt u uw (tand)arts of apotheker raadplegen. Lees voor gebruik de bijlsuiter.

Wanneer u een specifiek gebied vrij moet houden van bacteriën, kan het aan te raden zijn om Corsodyl 1% tandgel te gebruiken, aangezien dit product gebruikt kan worden om een direct en geconcentreerde behandeling aan het aangedane gebied te geven. Voor meer informatie kunt u uw (tand)arts of apotheker raadplegen. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Corsodyl dien je alleen te gebruiken als kort durende behandeling na een mondchirurgische ingreep. Door de antibacteriële werking van Corsodyl worden infecties na een chirurgische ingreep voorkomen. Voor meer informatie kunt u uw tandarts of apotheker raadplegen. Lees voor gebruik de bijsluiter.