NIEUW PARODONTAX COMPLETE PROTECTION VOOR GEZOND TANDVLEES EN STERKE TANDEN

Goed voor je tandvlees zorgen is essentieel, gezond tandvlees is namelijk de fundering voor sterke tanden. Je moet daarnaast ook je tanden schoon houden om je natuurlijke witheid te behouden. De beste manier om je tanden en tandvlees gezond te houden is door iedere dag 2x 2 minuten te poetsen met een tandpasta die je tanden en tandvlees helpt te beschermen.

parodontax Complete Protection is een nieuwe dagelijkse tandpasta met 8 speciaal ontwikkelde voordelen voor gezond tandvlees & sterke tanden.

parodontax Complete Protection is beschikbaar in 2 varianten: Extra Fresh en Whitening.

PARODONTAX COMPLETE PROTECTION WHITENING

parodontax Complete Protection Whitening voor gezond tandvlees & sterke tanden met 8 speciaal ontwikkelde voordelen. Het verwijdert oppervlakkige vlekken zonder schadelijk te zijn voor het glazuur. Hierdoor ontstaat de mooie natuurlijke witheid van de tanden.

PARODONTAX COMPLETE PROTECTION EXTRA FRESH

parodontax Complete Protection Extra Fresh voor gezond tandvlees & sterke tanden met 8 speciaal ontwikkelde voordelen. Deze variant heeft een extra frisse muntsmaak.

Waar kun je parodontax kopen?

Door op de onderstaande link (s) te klikken, wordt u naar een externe website geleid die onafhankelijk, en niet door GSK, wordt beheerd. GSK aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud op de website. Als u deze website niet wilt verlaten, klik dan niet op de onderstaande links.