paradontax® gel voor dagelijks frisse tanden
paradontax® gel voor dagelijks frisse tanden

Over parodontax®

De makers van parodontax® zijn dé experts op het gebied van gezond tandvlees, in meer dan 30 landen wereldwijd. Waarom? Omdat parodontax® beschermt tegen tandvleesproblemen. De parodontax®-producten zijn ontwikkeld om je tandvlees gezond, je tanden sterk en je adem fris te houden.  

tandpasta of mondwater van paradontax® bestellen?

Onze geschiedenis

parodontax® is al jaren deskundige op het gebied van tandvlees. parodontax® Tandpasta is in 1937 ontwikkeld door de Duitse tandarts dr. Focke. De originele formule is gebaseerd op natriumbicarbonaat voor de beste reinigingsresultaten. Ook vandaag de dag is natriumbicarbonaat nog altijd het basisingrediënt van onze tandpasta. In de loop der tijd is het assortiment van parodontax® verder uitgebreid. Zo ontwikkelen we nu ook mondwater en tandenborstels. Daarbij is parodontax® een betrouwbare specialist geworden op het gebied van gezond tandvlees.   

leiden mondbacteriën tot geïrriteerd tandvlees?

Wetenschappelijk onderzoek

Als vooraanstaand bedrijf op het gebied van gezond tandvlees voeren we voortdurend klinisch onderzoek uit om onze kennis van tandvleesproblemen te vergroten en de bescherming ertegen te verbeteren. Zo hebben we de afgelopen jaren klinische proeven uitgevoerd om parodontax®-tandpasta’s, -mondwater en -tandenborstels te testen en te verbeteren. De kern van ons handelen wordt gevormd door wetenschappelijk onderzoek. Hierdoor kunnen wij de meest effectieve producten ontwikkelen om de gezondheid van tandvlees te bevorderen en tanden sterk te houden.

Hoe de speciale dagelijkse tandpasta van parodontax® werkt

parodontax® Tandpasta is speciaal ontwikkeld om effectief te beschermen tegen tandvleesproblemen. De combinatie van natriumbicarbonaat met een lage abrasiviteit helpt om tandplak, de oorzaak van tandvleesproblemen, fysiek af te breken. Het is bewezen dat parodontax®, bij tweemaal daags poetsen, voor een substantiële vermindering van tandplak zorgt en bescherming biedt tegen tandvleesproblemen.  

parodontax® fluoride tandpasta