paradontax® gel voor dagelijks frisse tanden
paradontax® gel voor dagelijks frisse tanden

Over parodontax

De makers van parodontax zijn experts in gezond tandvlees in meer dan 30 landen over de hele wereld. Waarom? Parodontax helpt bij het stoppen en voorkomen van bloedend tandvlees. Het parodontax assortiment is zo samengesteld dat tandvlees gezond, tanden sterk en de adem fris blijft.

tandpasta of mondwater van paradontax® bestellen?

Onze geschiedenis

parodontax is al jaren deskundige op het gebied van tandvlees. parodontax Tandpasta is in 1937 ontwikkeld door de Duitse tandarts dr. Focke. De originele formule is gebaseerd op natriumbicarbonaat voor de beste reinigingsresultaten. Ook vandaag de dag is natriumbicarbonaat nog altijd het basisingrediënt van onze tandpasta. In de loop der tijd is het assortiment van parodontax verder uitgebreid. Zo ontwikkelen we nu ook mondwater en tandenborstels. Daarbij is parodontax een betrouwbare specialist geworden op het gebied van gezond tandvlees.   

leiden mondbacteriën tot geïrriteerd tandvlees?

Wetenschappelijk onderzoek

Als leidend bedrijf op het gebied van gezond tandvlees verrichten wij voortdurend klinisch onderzoek om onze kennis van gezond tandvlees te vergroten en de bescherming ervan te verbeteren. In de afgelopen jaren hebben we klinisch onderzoek uitgevoerd om het parodontax-assortiment van tandpasta's, mondwaters en tandenborstels te testen, te verbeteren en uit te breiden. De kern van ons handelen komt voort uit wetenschappelijk onderzoek. Hierdoor kunnen wij de meest effectieve producten ontwikkelen om tandvlees gezond en tanden sterk te houden.

De werking van de dagelijks gespecialiseerde tandpasta van parodontax

parodontax tandpasta is speciaal ontwikkeld om een effectieve bescherming te bieden tegen bloedend tandvlees. In tegenstelling tot andere fluoride tandpasta’s bevat parodontax natriumbicarbonaat. Deze stof helpt je tijdens het poetsen door de laag met tandplak heen te dringen en deze eenvoudig te verwijderen. Deze kunnen namelijk een irriterend effect hebben op het tandvlees. Het is bewezen dat parodontax, bij twee keer per dag poetsen, voor een vermindering van tandplak zorgt en bescherming biedt tegen bloedend tandvlees.*


* Bij 2x per dag poetsen, na 6 maanden gebruik. Met uitzondering van Whitening en Gel.

parodontax® fluoride tandpasta
Spit with blood in a sink drain

WANNEER GEBRUIK JE CORSODYL?

Gebruik Corsodyl voor kortdurende toepassing bij ontstoken tandvlees. Ter voorkoming van infecties na tandheelkundige en mondchirurgische ingrepen, of voor algemene mondhygiëne indien de tanden door enige handicap niet kunnen worden gepoetst.

Corsodyl Intensive Treatment product range

Onze geschiedenis

Corsodyl is al jaren deskundige op het gebied van behandeling van infecties na tandheelkundige en mondchirurgische inegrepen en tandvlees ontsteking. Corsodyl werd voor het eerst geïntroduceerd in Duitsland in 1975 en bevat sinds 1989 het actieve ingrediënt chloorhexidine digluconaat. Het assortiment van Corsodyl bevat een mondspoeling en een gel, om effectieve behandeling te bieden voor kortdurende toepassing bij ontstoken tandvlees, ter voorkoming van infecties na tandheelkundige en mondchirurgische ingrepen, of voor algemene mondhygiëne indien de tanden door enige handicap niet kunnen worden gepoetst.

Wetenschappelijk onderzoek

De werkzaamheid van Corsodyl-producten is gedreven door de wetenschap. Alle producten bevatten chloorhexidine digluconaat, waarvan klinisch is bewezen dat het een effectieve behandeling is voor tandvleesontsteking. Onze wetenschappers werken nauw samen met tandartsen en andere tandheelkundige professionals om het Corsodyl-assortiment uit te breiden en te verbeteren.

Hoe Corsodyl werkt

Corsodyl-producten bevatten chloorhexidine digluconaat, een actief ingrediënt tegen ontstoken tandvlees. Chloorhexidine digluconaat geeft onze producten een antibacteriële werking. Corsodyl heeft een bateriedodende werking op bacteriën die bijdragen aan het ontstaan van tandvleesontsteking, en voorkomt het ontstaan van tandplak. Corsodyl kan gebruikt worden na een tandheelkundige ingreep.

Corsodyl Intensive Treatment mouthwash range